Welkom op Eye Anna.

De website waar ik van alles schrijf over mijn ervaringen en mijn interesses.

Een blik op de wereld door mijn ogen, zoals ik het zie.

Ik ben Anna, 37 jaar en getrouwd met de liefde

van mijn leven.

Samen met mijn man,hond en katten woon ik in een gezellig plaatsje in Drenthe. Ik hou me graag bezig met gezond leven, wandelen,fotografie, koken, feestjes, dieren, en natuurlijk al mijn lieve vrienden en familie.

Op deze website vertel ik wat me bezig houdt en schrijf ik persoonlijke artikelen.

 

Ik ben Maatschappelijk Werker gericht op coaching en daarnaast ben ik Schoonheidsspecialiste.

Ik heb 5 jaar een eigen beautysalon gehad en daarna ben ik MWD gaan studeren, waarna ik als pedagogisch medewerker en als thuisbegeleider gewerkt heb.

Tijdens mijn studie en werkervaringen heb ik veel geleerd over de psychologie, ontwikkeling, gezondheid en het menselijk brein, zowel van anderen als van mezelf. Dit samen met mijn levenslessen en ervaringen maakt dat ik graag alles wat ik geleerd heb wil delen met je.

 

Zo leuk als het nu is, is het niet altijd geweest. In 2014 kreeg ik een burn-out en een depressie, dit heeft een grote impact op mij en mijn leven gehad. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu des te dankbaarder ben voor alle vrolijke en blije dagen en daar intens van kan genieten.  Ik haal het beste uit elke dag en probeer zoveel mogelijk dingen positief te bekijken. Ik heb hard moeten werken en vechten om te komen waar ik nu ben. Hierover wil ik graag mijn ervaringen met je delen en je tips geven waar ik zelf veel aan heb gehad.